Personen

bag

Jeg har haft en noget usædvanlig opvækst i et meget traditionelt miljø på Bornholm. Det gjorde at jeg meget tidligt blev nysgerrig på, hvorfor tænker og reagerer mennesker som de gør.

 

Jeg fandt min plads på teateret. Ikke noget man kan leve af, men som man kan leve på. Så mit liv var teater og ”alt det andet”. Det har også gjort, at jeg har fået lov til at være med i film, reklamefilm, informationsfilm, indtalt radio- og tv-reklamer – jeg har endda været studievært på både radio og tv.

 

Jeg har altid haft jobs, hvor jeg skulle sælge, i mere eller mindre grad. Og det er en af de ting, som jeg altid har haft svært ved. Uanset om det var at sælge mig selv, sponsorater til en festival eller forretningskoncepter, så hadede jeg det – virkelig. Men på den anden side, så trak hele markedsføring- og kommunikationsbranchen i mig.

 

Jeg bor i dag i København sammen med min mand, Mads, og vores hund Bailey. Vi rejser hver gang vi har mulighed for det. Og vi elsker begge at komme ud og opleve nye ting og steder.
Jeg har altid kastet mig ud i nye projekter – både mine egne, men også andres. Jeg bliver ofte meget begejstret på andres vegne og får en masse gode ideer.

 

Jeg er så heldig og uheldig, at jeg kan – men også er nødt til – at sige nej til projekter, som jeg synes virker ufattelig spændende. Så jeg har siddet med projekter, hvor budgettet var under 5000 kr. pr. måned til over 5000 kr. pr. dag.

 

Hader jeg stadig at sælge? Ja både og. En af de ting, som er gået op for mig er, at man ikke behøver at sælge, for at sælge. Det lærte jeg egentlig første gang af Doug Wead, som jeg mødte i Stockholm. Og jeg er blevet bekræftet i det mange gange siden. Sidst igennem min certificering i Emotionelle Kundetype fra Kundemagneterne.

Viden

bag

Egentlig så tænker jeg ikke mig selv som et veluddannet menneske. Jeg ser uddannelse, som en vejviser til fordybelse. Men ikke desto mindre har jeg meget uddannelse.

 

Jeg er oprindelig handelsuddannet.
Og det er vist den mest traditionelle ting, man kan sige om mig.

 

Jeg har følgende uddannelser:
Kulturentreprenør
Int. Aut. Rosenterapeut
Mastercoach
Reikimaster
Multimedier Designer (international).
Projektleder i Prince2
Scrum Master (Projektleder)
Bachlor i Econcept Developer med markedsføring, kommunikation og design som specialer (international).

 

Der ud over har jeg kurser i blandt andet:
Hypnose
NLP
Positivpsykologi (Harvard University)
Adfærdspsykologi (The University of Warwick)
Certificeret i Emotionelle Kundetyper
Et væld af kurser i ledelses- og personfaglig udvikling fra hele verden.

 

Jeg er lynhurtig til at tilegne mig ny viden og så er jeg ufattelig nysgerrig, men det ligger til den Røde Kundetype jeg selv er.