Andre siger

Kunders udtalelser har størst vægt
Jesper har været en uvurderlig sparring for mig og min lille virksomhed, jeg driver til dagligt en mode butik i Stenløse og har en tilhørende webshop.
Jesper har haft en stor betydning for min og min butiks udvikling de seneste 4 år, hvor vi har et tæt samarbejde.
Jesper har en stor indsigt og viden om, de mere “usynlige” daglig dags udfordringer og problemstillinger jeg står med, som leder af min virksomhed, og Jesper er altid, skarp, hurtig, inspirerende og vidne om de ting jeg søger sparring og udvikling til.
Malene DuckertIndehaver af Duckert & Co
Jesper har været vores guide i de Emotionelle Kundetype, vi er med hans hjælp blevet mere målrettet og bevidste om vores kunder. Dette har gjort at vi ikke spilder tid med med tiltag som vi ikke ved om virker. Specielt på de sociale medier har Jesper hjulpet os med en masse idéer til hvordan vi kan blive mere synlige - for de rigtige mennesker.

Endnu en gang tak for hjælpen - jeg har lært en masse 🙂

Niklas MisselMarkedsførings ansvarlig hos JustaCreativeThing
Jeg har arbejdet igennem de sidste par år arbejdet sammen med Jesper og han har en dyb forståelse af hvordan mennesker tænker og hvordan man skal kommunikere til dem på deres sprog. Så hvis har du brug for flere kunder i din forretning så er Jesper absolut den person du skal have fat i.
Rolf NordalInstaninja.dk
Intet mindre end en fantastisk oplevelse at være kunde hos Jesper.
Tina RasmussenButik Charlotte
Jeg kan uden at blinke sige, at jeg tillægger en markant del af hvor jeg er i dag, til de værktøjer og strategier jeg har fået gennem Jesper.
Resultaterne skaber du selv, men at have en ressource som Jesper og hans indsigt i gennemprøvet strategier, er uden tvivl noget, der gør det hele markant nemmere!
Yan KnudtskovYan & Co
Jesper har været vores strateg, når det kommer til markedsføring og kommunikation. Det er alt fra den daglige markedsføring og sociale medier til kriserkommunikation og presse.
Dan AdelkvistGanløse Kro
Optur og med vind i ryggen. Sådan har jeg oplevet at arbejde sammen med Jesper. Han er utrolig effektiv på alle platforme og opererer samtidigt med en altomfavnende indsigt i menneskelige relationer på tværs af mange forskellige fagområder. En attraktiv kombination, som sammen med hans dedikerede person og inspirerende tilgang gør ham så værdifuld for de virksomheder, han hjælper. Og for dem, han kommer til at teame-up med.
Bine BeierTekstforfatter & Indehaver af Bullets + Breakers