Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Igennem mere end to årtier har jeg arbejdet med markedsføring, og arbejdet med de skiftende medier, som opstår. Fælles for dem alle, uanset om det er digitalt eller på tryk, om det er i ord eller billeder, så gælder det om, at det skal ramme den rigtige målgruppe.
Med en certificering i Emotionelle Kundetyper, så har jeg fået endnu et værktøj til at hjælpe dig med det. De Emotionelle Kundetyperer den slibesten, som gør de andre værktøjer mere skarpe.
Kig under her og se, hvilke dele jeg kan hjælpe dig med.

Rådgivning

Du behøver ikke stresse over, hvilke råd fra venner, artikler og eksperter du skal følge i din markedsføring. Vi tager udgangspunkt i din forretning og på få timer, har du et overblik over, hvilken Emotionel Kundetypeder er din kunde.
Derfra kan vi så lave en plan for, hvad du skal gøre.

Personlig Sparring

Her er jeg din personlige livslinje, når det kommer til marketing, sociale medier, branding etc., så du som selvstændig eller iværksætter ikke står helt alene med beslutningerne.
Her foregår det i dit tempo og i det omfang, du har brug for det.

Hjemmesider

I dag kan du næsten ikke komme udenom en hjemmeside, når du har en forretning. Men det kan godt være forvirrende og spørgsmålene mange. Hvor meget og hvor lidt skal jeg bruge? Hvad virker overfor kunderne? Hvilke internetservices har jeg brug for?
Alle de ting tager jeg mig af for dig.

Sociale Medier

De fleste mennesker har en mening om sociale medier, og mange har velmenende råd til, hvad der virker, og hvad du burde gøre.
At bruge de forkerte sociale medier eller bruge dem forkert er spildte kræfter, og i ekstreme tilfælde skadeligt for din virksomheds og brands omdømme.
Med udgangspunkt i Emotionelle Kundetyperkan jeg lære dig hvilke sociale medier, du skal bruge, samt hvordan du skal bruge dem.

Lidt om mig

Hvem er jeg

Mit fulde navn er Jesper Hugh Kofod. Og som du sikkert kan se fra mit efternavn, så er jeg fra Bornholm, men bor i dag i Københavns Nordvest kvarter med min mand gennem mange år, Mads.

 

Jeg har selv krudt i r… og kaster mig ofte ud i nye projekter. Det gør, at jeg er så privilegeret, at jeg har fået lov til at være skuespiller på teaterstykker, film og reklamefilm. Jeg har været model og lagt stemmer til et hav af radio- og tv-reklamer og informations film. Jeg har endda haft en kort karriere som danser. Derudover har jeg haft et hav af spændende jobs, hvor jeg har arbejdet sammen med og lært af en masse dygtige mennesker.

Og så elsker jeg at rejse. Gerne nye steder hvor jeg aldrig har været før.

 

Så som du nok har regnet ud, så er jeg selv en rød kundetype.

Lidt om min baggrund

Hvad jeg har lært

Jeg er oprindelig handelsuddannet.
Og det er vist den mest traditionelle ting, man kan sige om mig.

 

Her er et lille udpluk af mine uddannelser: Kulturentreprenør, Int. Aut. Rosenterapeut, Mastercoach, Projektleder (Prince2 og Scrum), Multimediedesigner og en bachelor i Econcept Developer med markedsføring, kommunikation og design som specialer.

 

Derudover har jeg kurser i blandt andet adfærdspsykologi, positivpsykologi, NLP, hypnose og er nu certificeret i Emotionelle Kundetyper.

Ud over dansk, så kan jeg i hvert fald bestille kaffe og vin på 5 forskellige sprog.

 

Og nej, det er ikke fordi jeg er en kloge-Åge. Jeg er bare irriterende nysgerrig.