Markedsføring

Markedsføring

Markedsføring er det, der i en eller anden form, giver mange små virksomheder og soloselvstændige hovedpine – nogle gange helt uden de ved det.
Mange er ret bevidst om deres utilstrækkelighed på området, og lader sig guide af velmenende hjemmesider og råd fra venner. Andre lader sig styre af dygtige sælger fra forskellige medier.
Men får du reelt set nok ud af dine penge og indsats?

Brug mig i din markedsføring

Jeg arbejder efter flere modeller, alt efter dit behov og hvor meget hjælp du har brug for. Men uanset hvilken model du overvejer, så er mit mål at du på et eller andet tidspunkt, skal blive selvkørende, hvis det er det du vil. For du skal kunne være din egen specialist på et tidspunkt, hvis du ønsker det.

Din eksterne marketingafdeling

Denne model er til det lille firma, hvor der måske er et par ansatte, og hvor du egentlig har brug for en marketingsansvarlig, men samtidig er opgaven ikke stor nok til at ansætte en specialist.

Din marketingskonsulent

Her er jeg din personlige livslinje, når det kommer til marketing, sociale medier, branding etc., så du som selvstændig eller iværksætter ikke står helt alene med beslutningerne eller opgaverne.

Det kan være opgaver som en grafisk opgave, en pressemeddelelse, en teknisk ting på Facebook som driller eller en annoncesælger der ringer, hvor du er i tvivl om det er noget du kan bruge. Så kan du altid bruge mig.

Her foregår det i dit tempo og i det omfang, du har brug for det.

1-1 Marketingsrådgivning

For dig, der gerne vil kunne selv.
Her vil du i et skræddersyet forløb lære om dine kunder og psykologien bag dem, og hvordan du måske skal se på dit eget produkt eller service på en anden måde.
Vi vil sammen udarbejde en langsigtet marketing- og brandingstrategi for din virksomhed, og du vil blive trænet i hvilke virkemidler du skal bruge, for at få mest ud af din markedsføring og kommunikation.

Hvilke opgaver kan du bruge mig til?

Jeg løser næsten alle opgaver inden for markedsføring og kommunikation. Det vil sige jeg arbejder med hjemmesider, sociale medier, grafisk arbejde både til tryk og online. Jeg arbejder også med presse- og mediekontakt, eventplanlægning og afvikling.
De opgaver, hvor mine egne færdigheder ikke rækker, så har jeg et tæt samarbejde med andre dygtige mennesker.
Et af de mange værktøjer, jeg bruger, er Emotionelle Kundetyper ™. Det er et forskningsbaseret værktøj, som samler en masse af den teori og videnskab, som man bruger i marketing. Læs meget mere om Emotionelle Kundetyper™ her

|

Kunder siger

Kontakt mig

Adresse

Hoffmeyersvej 61, 5. tv
2000 Frederiksberg

Kontakt

5192 4330
jesper@efekt.dk

Træffes bedst

Mandag – fredag
9 – 15