Jeg holder forskellige foredrag og workshops, som skal give dig værktøjer, som du kan bruge allerede, når du går derfra til at styrke din markedsføring og branding.

Brug sociale medier til Markedsføring og Branding

Vi er alle på sociale medier i en eller anden form. Og vi bliver konstant udsat for nogen, der prøver at sælge os noget. Men kan du gøre det på en mere elegant måde? Og kan du styrke dit brand samtidig?

Jeg kommer også ind på, hvilke typer kunder der er på hvilke sociale medier – og hvordan taler man til dem på de forskellige medier. For det er ikke ligegyldigt, hvordan du siger tingene på forskellige medier. Hvert socialt medie har sin egen ”tone of voice”

Skal jeg afholde det som workshop, får alle deltagere udleveret en arbejdsmappe. Målet med dagen er, at skabe et overblik over hvor netop dine kunder er, og hvordan du involverer dem bedst muligt. Hvis workshoppen holdes internt i et firma, så er der også mulighed for at lave et udkast til en socialmedie markedsføringsplan.
.

Styrk dit salg og engagement med de Emotionelle Kundetyper

Hvordan kan vi udnytte de fire emotionelle kundetyper til at styrke vores salg og kundernes engagement i vores forretning? Hvordan tiltrækker vi nye kunder og fastholder dem uden at bruge flere penge på markedsføring? Her får du et indblik i hvilke præferencer de forskellige kundetyper har, og hvordan du kan gøre det til din fordel.

Hvis det afholdes som workshop, får alle deltagere udleveret en arbejdsmappe. Målet med dagen er, at vi finder din kundetype. På den måde finder vi frem til hvor og hvordan, du bedst når dem.

Foredrag: Hvad er det egentlig du sælger?

Hvad er det egentlig, du sælger?
De fleste vil nok sige, at de sælger varer eller ydelser. Men er det nu også sandt?
Hvorfor kan nogle sælge et identisk produkt til en langt højre pris end andre uden at miste kunder?
Hvorfor er vi villige til at betale 1000% mere for en vare, vi selv kunne producere til en brøkdel af prisen, uden at føle os snydt?
Hvordan beslutter vi os, når vi skal købe?

Dette er et foredrag, som skal skabe eftertanke. Måske endda ændre den måde du tænker din forretning på. Der vil være mange aha-øjeblikke undervejs.

Skal jeg komme til dig?

Jeg kommer selvfølgelig gerne ud i din virksomhed, netværksgruppe, brancheforening eller lignende. Ring eller skriv til mig for dato og priser.

Jesper Hugh

Bor i Københavns Nordvest-kvarter med mand, hund og kat på en stille vej med stor have. På en stille dag kan jeg høre rådhusklokkerne.

Jeg har mere end 20 års erfaring inden for markedsføring, og jeg er altid nysgerrig på nye ting og oplevelser. Jeg har 7 uddannelser, som jeg oftest har taget sideløbende med arbejdet. Derudover har jeg et hav af kurser.

Jeg er helt klar mest rød.

Kunder siger